Home
Foto's Salon
Gezonde nagels
Manicure
Pedicure
Ambulant
Kunstnagels
Nailart en Colorgel
Prijzen
Tips
Verzorgingsproducten
Huisregels
Adresgegevens
Contactformulier

 

 Nailart

Kunstnagels

Tegenwoordig dragen steeds meer vrouwen kunstnagels omdat je in 1 behandeling direct mooie nagels hebt.

Er zijn verschillende merken en benamingen, maar er zijn maar twee systemen:

- Gel

- Acryl

Gelnagels zijn gemaakt van een stroperige substantie en met een penseel wordt de kunstnagel opgebouwd. Vervolgens wordt de gel uitgehard onder een UV - lamp.

Met gel kunnen natuurlijke nagels worden verlengd of verstevigd (overlay).

Ik werk met gel van het merk BIO SCULPTURE. Hierdoor hoeft er minder intensief op de natuurlijke nagel gevijld te worden, en worden de natuurlijke nagels eerst gevoed en intensief verzorgd voordat de gel opgebracht wordt. Hierdoor kan de gel ook gebruikt worden als een therapie voor mensen die hun nagels willen laten aansterken. Deze gel is afweekbaar met een gelremover wanneer u niet meer met kunstnagels verder wilt. Laat dit altijd bij een professionele nagelstyliste doen.

Afhankelijk van de groei van uw nagels, wordt na 3 tot 6 weken, 95% van de oude gel weggevijld en wordt er een nieuw laagje gel opgebracht. Dit heet opvullen.

Nagellak hecht zich heel goed op kunstnagels zonder dat het er af brokkelt wat bij natuurlijke nagels wel gebeurt. Wilt u de nagellak verwijderen gebruik dan altijd nagellak remover zonder aceton om de kunstnagels te beschermen. Heeft u niet het geduld om te wachten tot de nagellak droog is? Dan kunt u ook kiezen voor een gekleurde gel, uw nagels zijn meteen verstevigd en behouden wekenlang een mooie gave kleur.

Kunstnagels hoeven niet altijd lang te zijn. Afhankelijk van uw beroep, sport of dagelijkse bezigheden zijn korte verzorgde nagels soms beter en mooier.

Het is een fabeltje dat kunstnagels slecht zouden zijn voor de natuurlijke nagels. De natuurlijke nagel groeit gewoon door. De groei van de nagel komt namelijk vanuit de nagelriemen. Als de kunstnagels professioneel worden na behandeld of verwijderd, zal uw natuurlijke nagel niet beschadigen.

Nagelbijten

Voor nagelbijters zijn kunstnagels ook erg geschikt. De natuurlijke nagels worden beschermd doordat ze glad en zacht aanvoelen. Hierdoor neemt vaak de behoefte af om aan de nagels te zitten of om te gaan nagelbijten, want er zijn geen haakjes en/of deukjes meer aan de nagel. De natuurlijke nagel wordt hierdoor met rust gelaten en kan gaan herstellen en groeien.

 

Verlenging met zijde

Wanneer het nagelbed erg kort is (van nature of door het bijten van de nagels) is het toch mogelijk om de nagels te verlengen. Dit wordt dan gedaan met zijde.

Heeft u twijfels of bent gewoon nieuwsgierig geworden, kunt u altijd vragen om een proefnagel. Op die manier kunt u uitproberen of het dragen van kunstnagels bij u past.

 

 

Deze site is ontworpen door  | www.comvi.nl
Top